Brazil Jiu-Jitsu edzés indul Fóton

Kezdo_brazil_jiujitsu edzés indul Fóton

Brazil_jiu_jitsu_fotonKezdő Brazil Jiu-Jitsu csoport indul november 20-i kezdéssel Fóton

 

Csámpár János így vall az általa követett edzés-módszerről: 
“Az edzéseimet megfelelő intenzitású bemelegítéssel szeretem kezdeni, mely során a test különböző ízületei „üzemi hőfokra” melegszenek. Ezt nagyon fontosnak tartom, hisz a földharc különböző ízületi zárakból, feszítésekből és csavarásokból áll, tehát a nem megfelelő bemelegítés sérülésekhez vezethet.

 

A bemelegítést követően a brazil jiu-jitsu technikai repertoárjának megfelelő földre viteleket és védésüket, földharc-technikákat és ezek védését gyakoroljuk, kellő odafigyeléssel és precizitással. A technikai rész végére a gyakorlók általában már kellően be vannak melegedve, fel vannak készülve a küzdelmekre. Így az edzések végét mindig küzdelemmel zárjuk. A küzdelem segít felmérni edzésről edzésre az elsajátított technika hatékonyságát, valamint elősegíti a küzdő szellem felébredését. Az edzéseken szeretettel várok mindenkit kortól és nemtől függetlenül!”

Az edzések időpontja: Edzésrend

Szakmai vezető: Csámpár János (fekete öv) Csámpár János BJJ
Edzés vezető: Szilágyi Gábor (kék öv)

 

Szilágyi Gábor Judo edző

 

Fekete öv – A mester szint.

Egy fekete övesnek alapos rálátása van a technikákra, azok variációira és talán a legfontosabb, hogy alkalmazza a jiu jitsu szemléletmódját és így alkalmazza a technikákat a leghatékonyabb, legpontosabb és legelőnyösebb módon, a kellő időzítés mellett. Sokan, akik erre a szintre jutottak, azokat a pozíciókat fejlesztik, amiket ugyan ismernek, de nem elégedettek az addig megszerzett tudásukkal, illetve mind jobb, mind baloldalra próbálnak ugyanakkora hatékonysággal dolgozni.

Amennyiben jelentkeznél :

Keresd Szilágyi Gábort a szilagyigabor555@gmail.com emailen vagy a +36 20 204 2702 telefonszámon.