Kettlebell warrior -Strong First

kettlebell-warrior_strongfirst

A magyar StrongFirst képviselete folyamatosan azon dolgozik, hogy tagjai minél erősebbek, fittebbek és egészségesebbek legyenek. Az edzői képzések is ezt a célt szolgálják, hogy minél jobban képzett Instruktorok segítsék a tanítványok fejlődését, segítsenek céljaik elérésében.

A kettlebell nem versenysport, ennek ellenére lehetőség adódik a fejlődés felmérésére.

2014 januárja óta létezik a Kettlebell Warrior teszt. Akik rendszeresen járnak az óráimra, bemutathatják megszerzett tudásukat és erejüket egy felmérésen, ezért cserébe egy oklevelet kapnak.

A kihívások, tesztek végrehajtásához elengedhetetlen a helyes technikai ismeret, néhányhoz brutális fizikai erő szükségeltetik, de mindegyikre elmondható, hogy hatalmas eltökéltség és legalább akkora mentális- , mint amennyi fizikai kitartás szükséges.


A 4 szintből álló tesztet min. 3 hónap edzés után kizárólag csakis Strong First (SFG) instruktor felügyeletével lehet végrehajtani. A gyakorlatok és a szintidő minden szinten megegyeznek, a súlyok viszont fokozatosan nőnek.

A gyakorlatok a következők:

  • 1-1 török felállás jobbra/balra
  • 10 felrántás és nyomás. (Katonai felrántás/nyomás)
  • 20 guggolás serlegtartásban.
  • 100 szakítás. (Snatch)

A gyakorlatokra maximálisan 12 perc áll rendelkezésre.
Az első szinten 16 kg-os kettlebellel kell teljesíteni 60kg feletti uraknál.

2017 December 19-én több tanítványom is sikeres vizsgát tett. Nagyon nagy örömmel tölt el tanítványaim ilyen eredményessége. GRATULÁLOK!

Tóth Béla
Koller Zoltán
Horváth János
Bencsik Ádám
Bánóczy Jenő
Kiss Levente
Laczax Tibor
Battyányi Gyula
Bencsik Bogi
Vajóczky Eszter
32 Kg
28 Kg
24 Kg
24 Kg
16 Kg
16 Kg
20 Kg
20Kg
12Kg
8 Kg
Kettlebell warrior oklevél - Strong First

Ha Te is szeretnél ilyen sikerélményt és kihozni Magadból a maximumot , keress fel vagy jelentkezz oldalunkon keresztül.

Csináld végig keményen az edzéseket és tedd próbára magad vagy csak érezd jól magad egy remek társaságban. Teljesítsd velünk az új esztendőben tett fogadalmadat, hogy többet fogsz mozogni és többet teszel az egészségedért.

 

Üdvözlettel:
Szilágyi Gábor